ERZURUM / PASİNLER - Çöğender İlkokulu

5392620880
5392620880
Adres
ÇÖĞENDER MAH. ÇÖĞENDER KÜME EVLERİ COGENLER ORTAOKULU BLOK NO: 185 PASİNLER / ERZURUM
Vizyon
Okulumuzu kısa vadede Pasinler İlçesinde,uzun vadede Erzurum İli genelinde fiziki donanım, eğitim-öğretim başarısı, huzurlu ve verimli çalışma ortamı, okul-veli ilişkileri bakımından örnek okul haline getirmek, köyde yaşayan insanların tamamına ihtiyaca göre hizmet veren bilgi merkezi olarak yapılandırmak
Misyon
Öğrencilerimizi çağın bilimsel ve teknolojik gelişmeleri ışığında eğitmek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı vicdanı ve fikri hür insanlar olarak yetiştirmek, vatana ve millete faydalı sağlam karakterli bireyler olarak topluma kazandırmak.
09:00 BAŞLAMA 14:20 BİTİŞ
KALORİFER
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
1 - ANASINIFI OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.
Ulaşım
Pasinler Belediyesine ait otobüsleriyle Erzurum´a ve Pasinler´e 20-30 dk aralıklarla ulaşım imkanı bulunmaktadır. ( Okulumuzdan merkezlere ulaşım hızı: Erzurum İl merkezine 23 dk, Pasinler İlçe merkezine 10 dk )
Mahalle/köy
Erzurum İl merkezine 27 km , Pasinler İlçe merkezine 12 km